GAP Entreprise udfører både små og store projektet inden for byggeri, anlæg og infrastruktur.

Her kan du se et udpluk af afsluttede og igangværende sager.

Pandahuset

Pandaerne kommer og vi har hjulpet NCC med at indrette deres bolig. Projektet der indeholder meget få rette linjer og ingen rette vinkler har passet godt ind i vores tilgang til udfordringer - De skal løses!
Og det lykkedes igen at opnå dette i godt og tæt samarbejde med vores bygherre.
Vi regner ikke med der kommer bambusforskalling på kommende projekter igen foreløbig, men ved andre typer af special-forskalling i høj kvalitet, er vi den rigtige samarbejdspartner.

Kalvebodfælled skole

I samarbejde med Mt Højgaard har vi udført in-situ arbejde samt elementmontage på nye cirkulære skole ved Kalvebod fælled i Ørestaden.
Den imponerende arkitektur på skolen har budt på flere udfordringer, så som montage af krumme elementer og støbning af søjler i tre etagers højde.

Panum - Mærskbygningen

Vi har på den nye ikoniske Mærskbygning udført armeringsarbejdet fra 3. til 15. etage på de stabiliserende kerner samt de tilhørende in-situ støbte dæk.
Samlet er der udlagt 2.500 ton armering, tilhørende forskalling og støbning af delvis rund facade omkring køkken, kantine og mod bygningens varegård.

Byggeperiode: Maj 2015 - April 2016
Udført i samarbejde med Züblin

DTU Bygning 202+205A (loading dock)

forskalling ringarmering, og støbning bygning 202 fra st-3. sal samt insitubeton og elementmontage for tunneller til tilstødende bygninger, alle betonarbejder og elementmontage vedr. loading dock 
byggeperiode 2015- 2016 udført for MT-Højgaard


Den grønne fatning

Vi har i fagentreprise for Enemærke og Pedersen udført insitubeton og elementmontage på samlet mere end 26.000 etagemeter i 4 punkthuse.

Udførelsesperiode: 2017 - 2019
Udført for Enemærke og Petersen

Kløvermarken Pumpestation

Ved udskiftning af den flotte gamle pumpestation på Kløvermarken er der ikke gået på kompromis med arkitekturen.

Det giver den ny pumpestation et flot udtryk, men også flere spændende udfordringer i byggeprocessen. De runde tryktårne på 30m er støbt med klatreforskalling og også selve bygningen er opført med runde in-situ og elementvægge. 

Udførelsesperiode: 2016-2017
Udført for MT- Højgaard

Amagerværket - Bio4

København står over for en grønnere fremtid med Amagerværkets udskiftning af det gamle kulanlæg med et nyt bio-brændsels anlæg.

I fagentreprise for Züeblin har GAP udført udvidelse samt renovering af værkets kajanlæg, fundamentskonstruktioner til transporten af den kommende bio-brændssel og opførelse af to bygninger til screening og behandling af biobrændsel.

Udførelsesperiode: 2017 - 2019
Udført i samarbejde med Züblin

Ringstedbanen - TP40 og TP50

På den nye højhastighedsjernbane fra København til Ringsted, har vi udført armeringsarbejdet på mere end 15 broer og samlet mere end 5.000 tons armering. Desuden har vi opsat og nedtaget støbestilladset til broerne over Salbyvej, Køge Å og Bjæverskovvej.

Byggeperiode: Mar. 2014 - Aug. 2015
Udført i samarbejde med Züblin.

ARC - Amagerbakke

Betonelement montage og insitubeton i tilknytning til denne. Bl.a:
- udførsel af administrationsbygning i kote 17-58.
- dæk over Wastebunker kote 41,
-tag og udsigtsplatform kote 30-88, herunder 400 m2 insitudæk udført i 15 graders fald opbygget på doka "Sakso tårne" i højde fra 25-40 meter.

Udførelsesperiode: 2015-2017
Udført i samarbejde med Züblin

Køgebugt P-hus

4800 m2 insitustøbt p-hus herunder bundplade på 5600 m3 beton udført for LM-Byg

Udførelsesperiode: 2015-2016
Udført i for LM-byg